Publicidad
Viernes, 13 Mayo 2022 20:45

M CLAN en concert al Festival Observa de Sabadell

Escrito por  Publicado en Conciertos recomendados 2023-2024


M Clan, convertida en un referent per molts, és considerada una de les millors bandes de rock que han existit a Espanya els últims anys. Els seus components són Ricardo Ruipérez (guitarra) i Carlos Tarque, veu i alma mater del grup, amb un marcat estil similar al de Rod Steward o Joe Cocker.

El grup es va formar el 1993, i al 1995 els fitxa la discogràfica Dro. ‘Coliseum’, el seu segon àlbum, és considerat un dels millors del rock del panorama nacional, amb el que aconsegueixen crítiques immillorables. El seu tercer disc, “Usar y Tirar” es converteix en disc de platí, i claudica a M Clan com la gran revelació del rock espanyol.

Posteriorment, amb ‘Defectos Personales’ es marca un evident gir musical del grup, passant del rock “sureño” a un de més melòdic, que els porta a produir la seva trilogia ‘Memorias de un Espantapájaros’, ‘Para no ver el final’ i ‘Arenas Movedizas’, juntament amb Carlos Raya. Al 2014 comencen la gira ‘20 aniversario’, registrant sold outs a ciutats com Londres, Granada, Santiago, Zaragoza i Bilbao.

Ara, al 2022, M Clan surt de nou a la carretera després de la seva exitosa gira en duo acústic, recuperant la seva banda per interpretar en format elèctric els seus grans èxits.

Entrades a la venda a:

https://entradium.com/es/events/m-clan-al-festival-observa


Comentarios (0)

Escribir comentario

Publicidad
Publicidad

Últimos comentarios

¡NUEVO RSSs de SERIES y CASTINGS de MÁXIMO ÉXITO, APÚNTATE GRATIS!


1-. NUEVO RSS SERIES + CALENDARIO GRATIS CLICKANDO AQUÍ: Todas las Noticias y Fechas GRATIS en tu E-MAIL

Recibirás TODA LA ACTUALIDAD SERIES y TODAS las NUEVAS FECHAS que incorporemos a nuestro calendario LÍDER EN GOOGLE y en INTERNET, con Primicias y Exclusivas de nuestro equipo 

¡Apúntate GRATIS AQUÍ!

2-. NUEVO RSS CASTINGS

Servicio GRATIS de MÁXIMO ÉXITO: ¡Recibe los avisos de nuevos CASTING GRATIS en tu e-mail y no llegues tarde a las convocatorias!

¿Tú también quieres estar entre los primeros en poder apuntarte a los mejores castings (y los más seguros)?

Recibe GRATIS en tu e-mail los próximos avisos de CASTING apuntándote a nuestro RSS CASTINGS GRATIS AQUÍ

Y además...

CASTINGS EXCLUSIVOS siguiéndonos a través de nuestra cuenta oficial de TWITTER: ¡CLICKA AQUÍ y síguenos!

CASTINGS EXCLUSIVOS siguiéndonos a través de nuestra cuenta oficial de FACEBOOK: ¡CLICKA AQUÍ y síguenos!