Publicidad
Domingo, 16 Febrero 2014 07:06

Matem els homes, de Manuel Dueso, dirigida per Fora de Text, a Porta 4.

Escrito por  Publicado en Obras teatro recomendadas 2017-2018

cartell_definitiu_mahh_7004f.jpg

Fora de Text presenta Matem els Homes, una obra de Manuel Dueso.

Aquesta peça serà acollida tots els diumenges del mes de març al teatre Porta4 (Carrer de l'Església, 4, Barri de Gràcia).

Tots tenim les nostres pors, les nostres veus adormides, els nostres desitjos amagats, els nostres anhels i els nostres secrets.

Cadascú de nosaltres formem part d'una història, ja sigui com a protagonista, testimoni o narrador.

1_4aeb8.jpg

Històries tretes a la llum al llarg del temps amb simples paraules escopides com una bufetada o xiuxiuejades com un suau poema d'amor.

Aquí és on intervenen quatre persones, quatre noies i quatre d'aquestes històries disposades a ser explicades a un públic amb el paper d'oient, de còmplice i alhora de jutge. Es convertirà també en el destinatari de les confessions de les nostres protagonistes que, en certa manera demanen comprensió i llibertat. Perquè vosaltres sereu els encarregats de compadir-vos o bé de considerar-les culpables.

Un text on la paraula és cedida amb facilitat mitjançant monòlegs intermitents on es descriu els motius de quatre assassinats protagonitzats per aquestes quatre noies.

3_cffe3.jpg

COMPANYIA

Fora de Text és una companyia de teatre que va néixer l'any 2011 com a associació cultural creada per un grup d'amigues com a refugi i mitjà artístic per poder organitzar activitats relacionades amb la cultura i l'art; es centren primerament en la representació d'espectacles de petit format, de carrer i performances. La Clara Arnas, la Laia Ferré, l`Adriana Gonzàlez i la Lorena Hernández com actrius i la Sandra Sànchez com a tècnica i encarregada de l'administració. Cinc noies d'una edat que ronda els vint anys formades artísticament, amb ganes d'exposar la seva creació.

mahh__df81c.jpg

7_5d59b.jpg

 


Comentarios (0)

Escribir comentario

Publicidad

Últimos comentarios

¡NUEVO RSSs de SERIES y CASTINGS de MÁXIMO ÉXITO, APÚNTATE GRATIS!


1-. NUEVO RSS SERIES + CALENDARIO GRATIS CLICKANDO AQUÍ: Todas las Noticias y Fechas GRATIS en tu E-MAIL

Recibirás TODA LA ACTUALIDAD SERIES y TODAS las NUEVAS FECHAS que incorporemos a nuestro calendario LÍDER EN GOOGLE y en INTERNET, con Primicias y Exclusivas de nuestro equipo 

¡Apúntate GRATIS AQUÍ!

2-. NUEVO RSS CASTINGS

Servicio GRATIS de MÁXIMO ÉXITO: ¡Recibe los avisos de nuevos CASTING GRATIS en tu e-mail y no llegues tarde a las convocatorias!

¿Tú también quieres estar entre los primeros en poder apuntarte a los mejores castings (y los más seguros)?

Recibe GRATIS en tu e-mail los próximos avisos de CASTING apuntándote a nuestro RSS CASTINGS GRATIS AQUÍ

Y además...

CASTINGS EXCLUSIVOS siguiéndonos a través de nuestra cuenta oficial de TWITTER: ¡CLICKA AQUÍ y síguenos!

CASTINGS EXCLUSIVOS siguiéndonos a través de nuestra cuenta oficial de FACEBOOK: ¡CLICKA AQUÍ y síguenos!