Publicidad
Jueves, 28 Febrero 2019 18:38

Mucho + Kontra en concert a Sala Salamandra (22 de marzo, Let's Festival)

Escrito por  Publicado en Conciertos recomendados 2023-2024

22 DE MARZO

“Ahí te quedas, Perarnau” és el single d'avançament del nou àlbum que sortirà el gener de 2019 i que veurem a l'escenari del Let's Festival, una cançó aclaparadora i sorprenent que demostra l'estat de gràcia en què es troba el compositor, que ha escalat un nou esglaó en la seva evolució musical. La cançó augura un disc sens dubte sorprenent i obre la porta a la música electrònica en les composicions de Perarnau IV.

Mucho és el projecte musical de Martí Perarnau IV. Es va formar com a grup musical en 2010 i a l’esquena tenen tres àlbums entre els quals destaca poderosament l'últim lliurament de 2016: “Pidiendo en las puertas del infierno”. Un àlbum fonamental en la música espanyola del moment, realitzat utilitzant només sintetitzadors i teclats, i que ha inspirat a nombroses bandes coetànies. Dels inicis en què practicaven un pop/rock de manual fins a aquest disc hi ha una evolució més que sorprenent, tant en la música com en les lletres, així com en la manera de cantar de Perarnau, que s'erigeix com un orador i un lletrista mordaç, amb un fraseig absolutament únic i intransferible. Martí Perarnau IV ha col·laborat amb artistes de la talla d'Iván Ferreiro, Tulsa, Egon Soda, Berri Txarrak i Zahara, per la qual ha compost recentment l'èxit “Hoy la bestia no cena en casa”. El multiinstrumentista és sol·licitat pel més granat de l'escena a causa del seu so tan personal i per la cerca constant de la innovació, encara que això no li impedeix mantenir el pols de la seva carrera musical i seguir component les seves pròpies cançons. En 2018, Perarnau IV es queda en solitari davant de Mucho és el moment en què publica “Ahí te quedas, Perarnau”.

Conttra porten temps esperant el seu moment, i aquest hi és a prop. Setembre de 2018 ha representat un punt de partida per a la formació catalana. "2050" és el nom del seu nou EP que dóna l'oportunitat al fet que Albert, Oscar, Guilli i Martí demostrin que sí, que el seu moment és ara.

El quartet barceloní porta avisant-nos des del seu debut en 2017 que vol fer-se gran a força de reivindicar la suor: la nostra a la pista de ball i la seva a l'escenari. Hereus de l'èxtasi escènic de grups com Franz Ferdinand, Foals o The Rapture!!!, aquests grups pels quals no hi ha amistosos ni escenaris massa petits.

Las entradas las podéis adquirir en el siguiente link:

https://entradas.codetickets.com/entradas/mucho/5886/salamandra/online


Comentarios (0)

Escribir comentario

Publicidad

Últimos comentarios

¡NUEVO RSSs de SERIES y CASTINGS de MÁXIMO ÉXITO, APÚNTATE GRATIS!


1-. NUEVO RSS SERIES + CALENDARIO GRATIS CLICKANDO AQUÍ: Todas las Noticias y Fechas GRATIS en tu E-MAIL

Recibirás TODA LA ACTUALIDAD SERIES y TODAS las NUEVAS FECHAS que incorporemos a nuestro calendario LÍDER EN GOOGLE y en INTERNET, con Primicias y Exclusivas de nuestro equipo 

¡Apúntate GRATIS AQUÍ!

2-. NUEVO RSS CASTINGS

Servicio GRATIS de MÁXIMO ÉXITO: ¡Recibe los avisos de nuevos CASTING GRATIS en tu e-mail y no llegues tarde a las convocatorias!

¿Tú también quieres estar entre los primeros en poder apuntarte a los mejores castings (y los más seguros)?

Recibe GRATIS en tu e-mail los próximos avisos de CASTING apuntándote a nuestro RSS CASTINGS GRATIS AQUÍ

Y además...

CASTINGS EXCLUSIVOS siguiéndonos a través de nuestra cuenta oficial de TWITTER: ¡CLICKA AQUÍ y síguenos!

CASTINGS EXCLUSIVOS siguiéndonos a través de nuestra cuenta oficial de FACEBOOK: ¡CLICKA AQUÍ y síguenos!